Disclaimer

Disclaimer

A&T Personeelsgroep B.V., hierna kortweg A&T, besteedt veel aandacht aan een zo actueel en zorgvuldig mogelijke weergave van de verstrekte informatie op onze website. Een goed functioneren van de website hoort hierbij. Wij dragen zorg voor regelmatige controles van de website op actualiteit, juistheid en volledigheid. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie op onze website altijd foutloos, volledig en actueel is. Hierdoor kunnen aan de inhoud van deze website geen rechten worden ontleend.

A&T behoudt zich het recht om de inhoud van onze website op elk gewenste moment te wijzigen. A&T stelt zichzelf niet aansprakelijk voor eventueel opgelopen schade (direct of indirect) door het gebruik van deze website. A&T staat niet garant voor het foutloos ontvangen van elektronische berichten als e-mails. Hierdoor stellen wij onszelf niet aansprakelijk voor de consequenties van het te laat binnenkrijgen of verwerken hiervan. Wij proberen dit wel naar ons beste kunnen te doen.

Teksten op deze website met auteursrechtelijke bescherming mogen uitsluitend worden gebruikt met de (schriftelijke) goedkeuring van A&T.

Deze website bevat hyperlinks naar externe websites van andere organisaties. A&T stelt zichzelf niet verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie op deze externe websites.

VRAGEN EN- OF OPMERKINGEN

A&T Personeelsgroep B.V. stelt het op prijs als eventuele fouten op de website worden gemeld. Deze kunnen per e-mail of via onze contactpagina worden doorgegeven, evenals verbeterpunten van onze website en dienstverlening.


Over A&T Personeelsgroep

A&T Personeelsgroep is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van vakkrachten in de bouw en techniek. We gaan uitsluitend voor resultaat. Een lange samenwerking met opdrachtgevers en werknemers staat hierbij centraal.

Onze certificeringen

A&T Personeelsgroep is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de SNA en is NEN gecertificeerd.