Certificeringen en downloads

Betrouwbaar en vakkundig

A&T Personeelsgroep hecht veel waarde aan kwaliteit en voldoet dan ook aan alle eisen die gesteld zijn binnen ons vakgebied. Hierdoor zijn wij in het bezit van de onderstaande certificaten:

NBBU

A&T Personeelsgroep is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU). Een NBBU-onderneming staat voor vakkundig, professioneel en betrouwbaar en voldoet dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen. De NBBU-CAO voor Uitzendkrachten vormt een uitstekende balans tussen flex en zekerheid.

NEN 4400-1

A&T Personeelsgroep is NEN 4400-1 gecertificeerd. NEN 4400-1 heeft het doel om opdrachtgevers zo veel mogelijk zekerheid te verschaffen over het nakomen van fiscale verplichtingen met betrekking tot de inhuur van arbeidskrachten.

Stichting Normering Arbeid

A&T Personeelsgroep is in het bezit van het SNA-keurmerk. Middels dit keurmerk worden voor onze opdrachtgevers de risico’s in het kader van de inleners- en ketenaansprakelijkheid beperkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

Download onze verklaringen en certificaten

Wilt u kopieën van onze verklaringen en/of certificaten voor uw eigen administratie? Geen probleem! Hieronder kunt u alle – voor u belangrijke – documenten inzien en downloaden.

Algemeen

NBBU Lidmaatschap
Kijk voor meer informatie op www.nbbu.nl.

NEN 4400-1
Kijk voor meer informatie op www.normeringarbeid.nl.

Actueel


Over A&T Personeelsgroep

A&T Personeelsgroep is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van vakkrachten in de bouw en techniek. We gaan uitsluitend voor resultaat. Een lange samenwerking met opdrachtgevers en werknemers staat hierbij centraal.

Onze certificeringen

A&T Personeelsgroep is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de SNA en is NEN gecertificeerd.