Onze bedrijven

Gespecialiseerde werkmaatschappijen

Momenteel bestaat A&T Personeelsgroep uit de volgende gespecialiseerde werkmaatschappijen:

A&T CONSULTANCY & ADMINISTRATIE B.V.

A&T Consultancy & Administratie is gespecialiseerd in de detachering van technisch en administratief personeel met name in de bouw- en aanverwante sectoren. Het matchen van een uitzendkracht en een bedrijf is bij ons altijd een weloverwogen keuze om een optimale samenwerking te kunnen realiseren.

A&T BOUWPERSONEEL B.V. / PREFAB PERSONEELSDIENSTEN B.V.

Vanuit de onderneming A&T Bouwpersoneel worden de vakkrachten die op de bouwplaatsen werkzaam zijn gedetacheerd. Prefab Personeelsdiensten plaatst en begeleidt vaklieden voor timmerwerkplaatsen en de timmerindustrie.

De werknemers worden optimaal beloond en krijgen de passende opleidingen en begeleiding. Zo zijn onze opdrachtgevers ervan verzekerd dat er volgens de juiste richtlijnen van de bouw en timmerindustrie gewerkt wordt en zij één aanspreekpartner hebben die de materie kent. Zo kan er een juiste keus gemaakt worden betreffende het in te zetten personeel.

A&T PERSONEELSDIENSTEN B.V.

Vanuit de onderneming A&T Personeelsdiensten worden niet-bouwgerelateerde vakmensen gedetacheerd en begeleid.

DAKPOOL B.V.

Vanuit Dakpool worden ervaren dakdekkers, lood- en zinkwerkers gedetacheerd. Wij bieden de branche specifieke kennis voor de werving en selectie van dakdekkers, lood- en zinkwerkers. Het is nodig om van tevoren goed in kaart te brengen welke werkzaamheden de opdrachtgever wil uitvoeren en welk personeel daar bij nodig is. Door de ruime ervaring in de daken branche beschikt Dakpool over de benodigde kennis om de juiste keuzes te kunnen maken.

 

“A&T Personeelsgroep staat voor zekerheid,
degelijkheid en een duidelijke visie!”


Actueel


Over A&T Personeelsgroep

A&T Personeelsgroep is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van vakkrachten in de bouw en techniek. We gaan uitsluitend voor resultaat. Een lange samenwerking met opdrachtgevers en werknemers staat hierbij centraal.

Onze certificeringen

A&T Personeelsgroep is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de SNA en is NEN gecertificeerd.