Verdien een aanbrengpremie

Zet je vrienden aan het werk en ontvang een aanbrengpremie!

A&T Personeelsgroep B.V. is altijd op zoek naar goede vakkrachten voor haar opdrachtgevers. We steken veel tijd in het vinden van de beste mannen en vrouwen. Hier kunnen we alle hulp bij gebruiken, zeker die van jou! En voor die hulp belonen wij je graag met een fikse aanbrengpremie.

Ken jij een vriend(in), ex-collega, broer, zus, buurman of buurvrouw die op zoek is naar een nieuwe uitdagende carrièrestap binnen de bouw of techniek? Stuur ons dan een zijn of haar gegevens via het onderstaande formulier. Wij nemen vervolgens contact met hem of haar op. Gaat de nieuwe vakkracht bij ons aan het werk en blijft hij/zij minimaal 2 maanden, dan ontvang jij maar liefst € 300,- netto!

Vragen of opmerkingen? Bel of mail ons!

Heb je vragen of opmerkingen over de aanbrengpremie of de bijhorende voorwaarden? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Jouw gegevens
Jouw voornaam *
Jouw achternaam *
Jouw telefoonnummer
Jouw e-mailadres *
Gegevens van jouw vriend of kennis
Zijn/haar voornaam *
Zijn/haar achternaam *
Zijn/haar telefoonnummer
Zijn/haar e-mailadres *
Huidige functie *
Gezochte functie
CV en bijlagen

Upload het CV van jouw vriend of kennis

Actueel

Over A&T Personeelsgroep

A&T Personeelsgroep is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de werving en selectie van vakkrachten in de bouw en techniek. We gaan uitsluitend voor resultaat. Een lange samenwerking met opdrachtgevers en werknemers staat hierbij centraal.

Onze certificeringen

A&T Personeelsgroep is lid van de NBBU, heeft het betrouwbaarheidskeurmerk ontvangen van de SNA en is NEN gecertificeerd.